Žemaitei iš Švėkšnos Aldonai Gečienei (60 m.) ne viena moteris, o gal ir vyrai galėtų pavydėti drąsos ir atkaklumo – būdama vos keturiolikos metų ji išvažiavo iš gimtųjų namų į Kauną bandydama įstoti į garsų tuomet Stepo Žuko dailės technikumą mokytis odininkės meistrystės. Tačiau neįstojusi nenusiminė ir vis tiek tapo meistre. Tik dabar ji tituluojama ne odos, o restoranų virtuvės primadona.
Aldonos kelias iki geriausių Lietuvos restoranų ir netgi Europos milijonierių namų virtuvių vadovės buvo ilgas ir nelengvas, bet nepaprastai įdomus.
Aldonos kelias iki geriausių Lietuvos restoranų ir netgi Europos milijonierių namų virtuvių vadovės buvo ilgas ir nelengvas, bet nepaprastai įdomus.
Konditerininkės pradžiamokslį ji išėjo savo močiutės virtuvėje Švėkšnoje. Močiutė buvo patyrusi šeimininkė ir sovietmečiu dažnai gamindavo tais laikais labai populiarius vestuvinius pyragus „Kelmą“, „Beržo šaką“, įvairiausius tortus ar grybukus.
Toliau: Lrytas.lt: "Atkakli žemaitė tapo restoranų primadona: sukosi ir Europos milijonierių virtuvėse".