Daugeliui kyla klausimas: ar verta pirkti lėtaeigę sulčiaspaudę? Šiame straipsnyje išsklaidysime visas abejones, kurios kyla, kai planuojate įsigyti sulčiaspaudę. Pagrindinis lėtaeigės sulčiaspaudės mechanizmas pagrįstas vaisių, daržovių ir kitų ingredientų smulkinimu. Lėtai besisukantis sraigto velenas reiškia, kad sultys neįkaista. Dėl to gėrime išlieka beveik visos kasdieniame gyvenime reikalingos maistinės medžiagos. Tačiau kokius dar lėtaeigės sulčiaspaudės privalumus galime išskirti?
Tapkite „Švėkšnos naujienų“ rėmėju
Lėtaeigės sulčiaspaudės privalumai
Lėtaeigės sulčiaspaudės privalumai
- geriausios lėtaeigės sulčiaspaudės, pavyzdžiui, letaeige-sulciaspaude.lt, užtikrina aukščiausią sulčių kokybę. Jos suteiks jums gėrimą su dideliu kiekiu maistingųjų medžiagų, pilną vitaminų ir mineralų. Naudojant lėtaeigę sulčiaspaudę pagerės bendra jūsų sveikata ir sustiprės imunitetas. Sulčių spaudimas apsaugos jūsų organizmą nuo daugelio ligų ir infekcijų;
|
|
- naudodami lėtaeigę sulčiaspaudę galite gaminti sultis iš vaisių, daržovių, žolelių, lapinių augalų ir daugelio kitų ingredientų. Kai kuriomis sulčiaspaudėmis galima gaminti net augalinį pieną;
- kadangi sultys iš lėtaeigės sulčiaspaudės nekaitinamos ir nevirinamos, jas galima laikyti šaldytuve iki 72 valandų (priklausomai nuo ingredientų ir laikymo būdo). Per šį laiką jos vis dar išlaikys visas svarbiausias maistines medžiagas. Taip galėsite lengviau planuoti maisto suvartojimą;
- didelio skersmens sulčiaspaudės talpos puikiai tinka daugybei vaisių ir daržovių. Naudojant šias sulčiaspaudes nereikia pjaustyti ingredientų mažesniais gabalėliais;
- kai kurios lėtaeigės sulčiaspaudės turi papildomų funkcijų. Be sulčių spaudimo, jomis galima gaminti ne tik sultis, bet ir ledus, šerbetus, riešutų pieną ir net makaronus. Kai kurios taip pat gali malti produktus. Jei jus domina papildomos funkcijos, įsitikinkite, kad sulčiaspaudėje yra: ledų gaminimo priedas, citrusinių vaisių spaustukas, sulčių tankio reguliavimo rankena;
- naudodami gerą sulčiaspaudę galite lengvai nuspręsti, kokios konsistencijos sulčių norite. Jose gali būti minkštimo arba jos gali būti visiškai skaidrios. Jums tereikia naudoti filtrą tirštoms sultims arba filtrą skaidrioms sultims;
- naudojant lėtaeiges sulčiaspaudes niekas neišeikvojama. Jos išspaudžia vaisius ir daržoves iki paskutinio lašo. Kita vertus, išspaustų sulčių likučius (t.y. minkštimą) vis tiek galima panaudoti. Pavyzdžiui, iš jų galite gaminti sriubą.
Užsakymas Nr. E-00350