
Svarbu ne tik praktiškumas, bet ir estetika
Nereikėtų pamiršti, kad šaldymo vitrinos yra restorano, kavinės, parduotuvės ar kepyklėlės interjero dalis, todėl geriausia rinktis tai, kas atitiktų vietos koncepciją. Moderni ir estetiška vitrina gali traukti akį ir kviesti pirkėjus apžiūrėti bei įsigyti išdėliotus produktus, tačiau tuo pačiu ir neužgožti kitų svarbių interjero detalių, neatrodyti pernelyg gremėzdiškai. Būtent todėl pirmiausia reikėtų žinoti reikalingus išmatavimus bei turėti viziją, kaip galėtų atrodyti ar į kur turėtų būti įkomponuota ši įranga.
Nereikėtų pamiršti, kad šaldymo vitrinos yra restorano, kavinės, parduotuvės ar kepyklėlės interjero dalis, todėl geriausia rinktis tai, kas atitiktų vietos koncepciją. Moderni ir estetiška vitrina gali traukti akį ir kviesti pirkėjus apžiūrėti bei įsigyti išdėliotus produktus, tačiau tuo pačiu ir neužgožti kitų svarbių interjero detalių, neatrodyti pernelyg gremėzdiškai. Būtent todėl pirmiausia reikėtų žinoti reikalingus išmatavimus bei turėti viziją, kaip galėtų atrodyti ar į kur turėtų būti įkomponuota ši įranga.
Tapkite „Švėkšnos naujienų“ rėmėju
Patogi vitrina ir klientui, ir darbuotojui
Šaldymo vitrina yra svarbi kiekvienos parduotuvės dalis – ji ne tik padeda išlaikyti produktus šviežius bei estetiškus, tačiau ir leidžia pirkėjui juos patogiai apžiūrėti, pasiimti. Verta iš anksto žinoti, kokie produktai bus laikomi ir kokio aukščio turėtų būti lentynos, kad prekes būtų lengva pasiekti. Šaldymo vitrina turėtų būti patogi ir darbuotojams, kurie turės dėlioti prekes arba, kavinės atveju, dažniausiai bus vieninteliai, kurie turės prieigą prie vitrinoje esančių produktų. Vitrinos turi būti lengvai uždaromos bei atidaromos, esančios patogiame aukštyje, kad būtų kuo labiau sutrumpinamas krovimo ar pasiėmimo užduočių laikas.
Platus vitrinos tipų pasirinkimas
Norint sutaupyti vietos dažniausiai renkamasi statyti sienines vitrinas, tačiau tuo sprendimai dar nesibaigia. Šių vitrinų modelių yra ne vienas, bet svarbiausias kriterijus, kurį reikia apsvarstyti, yra ar rinktis atviro ar uždaro tipo vitriną. Atviroji yra labai patogi greitam klientų apsipirkimui, tačiau uždara vitrina taip pat turi pliusų: mažesnės elektros sąnaudos ir viduje nuolat palaikoma vienoda temperatūra.
Vitrinos tipas priklauso ir nuo vietos, kurioje ji bus (prekybos centras ar maitinimo įstaiga) bei nuo produktų, kurie bus laikomi. Konditerijos gaminiams, sušiams ir panašiems patiekalams dažniausiai naudojamos juosmens lygyje esančios vitrinos su keliomis lentynomis. Tuo tarpu parduotuvėse produktai dedami nuo pat apačios iki viršaus (tiek, kiek gali pasiekti pirkėjas). Taip daroma dėl prekių gausos, norint pateikti kuo platesnį pasirinkimą išnaudojant kuo daugiau vietos. Kavinėse ar kepyklėlėse dažniau stengiamasi padaryti estetišką pateikimą, siekiama, jog klientas galėtų gerai apžiūrėti gaminį ir išsirinkęs gautų jį jau supakuotą ar atneštą prie staliuko.
Patogi vitrina ir klientui, ir darbuotojui
Šaldymo vitrina yra svarbi kiekvienos parduotuvės dalis – ji ne tik padeda išlaikyti produktus šviežius bei estetiškus, tačiau ir leidžia pirkėjui juos patogiai apžiūrėti, pasiimti. Verta iš anksto žinoti, kokie produktai bus laikomi ir kokio aukščio turėtų būti lentynos, kad prekes būtų lengva pasiekti. Šaldymo vitrina turėtų būti patogi ir darbuotojams, kurie turės dėlioti prekes arba, kavinės atveju, dažniausiai bus vieninteliai, kurie turės prieigą prie vitrinoje esančių produktų. Vitrinos turi būti lengvai uždaromos bei atidaromos, esančios patogiame aukštyje, kad būtų kuo labiau sutrumpinamas krovimo ar pasiėmimo užduočių laikas.
Platus vitrinos tipų pasirinkimas
Norint sutaupyti vietos dažniausiai renkamasi statyti sienines vitrinas, tačiau tuo sprendimai dar nesibaigia. Šių vitrinų modelių yra ne vienas, bet svarbiausias kriterijus, kurį reikia apsvarstyti, yra ar rinktis atviro ar uždaro tipo vitriną. Atviroji yra labai patogi greitam klientų apsipirkimui, tačiau uždara vitrina taip pat turi pliusų: mažesnės elektros sąnaudos ir viduje nuolat palaikoma vienoda temperatūra.
Vitrinos tipas priklauso ir nuo vietos, kurioje ji bus (prekybos centras ar maitinimo įstaiga) bei nuo produktų, kurie bus laikomi. Konditerijos gaminiams, sušiams ir panašiems patiekalams dažniausiai naudojamos juosmens lygyje esančios vitrinos su keliomis lentynomis. Tuo tarpu parduotuvėse produktai dedami nuo pat apačios iki viršaus (tiek, kiek gali pasiekti pirkėjas). Taip daroma dėl prekių gausos, norint pateikti kuo platesnį pasirinkimą išnaudojant kuo daugiau vietos. Kavinėse ar kepyklėlėse dažniau stengiamasi padaryti estetišką pateikimą, siekiama, jog klientas galėtų gerai apžiūrėti gaminį ir išsirinkęs gautų jį jau supakuotą ar atneštą prie staliuko.
Užsakymo Nr. E-00192