Sakoma, kad ryte suvalgomas vienas obuolys suteikia tiek pat energijos, kiek ir kavos puodelis. Negana to, obuoliuose gausu įvairių vitaminų, o patys obuoliai lengvai prieinami apvalius metus ir skanūs tiek ryte, tiek vakare, tiek naktį. Tam tikra smulki buitinė technika gali padėti sukurti išties įdomius receptus, tad kodėl gi nepasinaudojant tuo ir neišbandžius gardžių, lengvai paruošiamų patiekalų – gi ne tik skanu, bet ir sveika!
Išradingi būdai panaudoti obuoliusJeigu jus domina daugiau nei vien tik obuolių valgymas, dalinamės su jumis keliais išradingais būdais, kaip panaudoti obuolius įvairiuose patiekaluose arba pasigaminti patiekalus iš obuolių:
● Kepti obuoliai – turbūt esate ragavę orkaitėje keptų obuolių. Pagardinus cinamonu ar netgi įvairiais įdarais tai tikrai tampa labai gardus desertas ar netgi pusryčių alternatyva. Pabandykite – greita, pigu ir skanu!
● Obuolių sultys – obuolių sultys yra kone lengviausiai pagaminamos ir vieno sveikiausių sulčių. Nedideliems kiekiams galite naudotis sulčiaspaude, priešingu atveju tai padaryti gali specialios įmonės, kurios ir užsiima tuo. Obuoliai, keletas morkų, šiek tiek cukraus ir galutinis rezultatas bus labai gardžios ir labai sveikos sultys.
● Pridėkite į vištieną – tai gali būti įdaras arba faršas maišytas su obuolių gabaliukais. Gal tai ir neatrodo skanu skaitant, tačiau tai yra išties puikus atradimas. Tai lyg ananasų gabaliukai prie kepsnių – tik daug pigiau ir paprasčiau.
● Įdėkite į sriubą – suteikite savo sriubai šiek tiek vitamino A įberdami obuolių, supjaustytų nedideliais gabaliukais. Kadangi šie vaisiai neturi aitraus skonio, nėra labai saldūs ar rūgštūs, obuoliai puikiai tiks beveik visų rūšių sriubai.
● Pasigaminkite džemą – parduotuvėse pardavinėjamos uogienės ir įvairūs džemai yra labai saldūs ir, atrodo, kad pačių vaisių viduje mažiau nei cukraus bei skysčio. Taigi, didžiausias privalumas gaminant džemą namuose – mažiau cukraus, jokių cheminių medžiagų ir gausybė vaisių. Taigi, prisirinkite obuolių ir pasigaminkite obuolių džemą. Tai nuostabus užkandis įvairiomis progomis!
Ir tai tikrai ne viskas... Kepkite, džiovinkite, pjaustykite, trinkite, virkite – kaip pabandysite, taip bus skanu. Gi obuolių metas jau čia – prisiskinkite, prisirinkite ir nebijokite eksperimentuoti. Kvapni virtuvė ir gaivūs užkandžiai garantuoti!
● Kepti obuoliai – turbūt esate ragavę orkaitėje keptų obuolių. Pagardinus cinamonu ar netgi įvairiais įdarais tai tikrai tampa labai gardus desertas ar netgi pusryčių alternatyva. Pabandykite – greita, pigu ir skanu!
● Obuolių sultys – obuolių sultys yra kone lengviausiai pagaminamos ir vieno sveikiausių sulčių. Nedideliems kiekiams galite naudotis sulčiaspaude, priešingu atveju tai padaryti gali specialios įmonės, kurios ir užsiima tuo. Obuoliai, keletas morkų, šiek tiek cukraus ir galutinis rezultatas bus labai gardžios ir labai sveikos sultys.
● Pridėkite į vištieną – tai gali būti įdaras arba faršas maišytas su obuolių gabaliukais. Gal tai ir neatrodo skanu skaitant, tačiau tai yra išties puikus atradimas. Tai lyg ananasų gabaliukai prie kepsnių – tik daug pigiau ir paprasčiau.
● Įdėkite į sriubą – suteikite savo sriubai šiek tiek vitamino A įberdami obuolių, supjaustytų nedideliais gabaliukais. Kadangi šie vaisiai neturi aitraus skonio, nėra labai saldūs ar rūgštūs, obuoliai puikiai tiks beveik visų rūšių sriubai.
● Pasigaminkite džemą – parduotuvėse pardavinėjamos uogienės ir įvairūs džemai yra labai saldūs ir, atrodo, kad pačių vaisių viduje mažiau nei cukraus bei skysčio. Taigi, didžiausias privalumas gaminant džemą namuose – mažiau cukraus, jokių cheminių medžiagų ir gausybė vaisių. Taigi, prisirinkite obuolių ir pasigaminkite obuolių džemą. Tai nuostabus užkandis įvairiomis progomis!
Ir tai tikrai ne viskas... Kepkite, džiovinkite, pjaustykite, trinkite, virkite – kaip pabandysite, taip bus skanu. Gi obuolių metas jau čia – prisiskinkite, prisirinkite ir nebijokite eksperimentuoti. Kvapni virtuvė ir gaivūs užkandžiai garantuoti!
Smulki buitinė technika obuoliams paruošti
Obuolių sultis nesunkiai pasigaminsite sulčiaspaudės pagalba, blenderis padės juos sutrinti, o supjaustyti lengviau pjaustykle, o kepimui, žinoma, reikia orkaitės. Taigi, gardžius obuolių receptus pradėkite tinkamai – įsigydami reikalingus, kokybiškus prietaisus patiems obuoliams apdoroti. Kviečiame apsilankyti internetinėje parduotuvėje www.senukai.lt. Čia siūloma visa reikalinga buitinė technika, vienoje vietoje.
Obuolių sultis nesunkiai pasigaminsite sulčiaspaudės pagalba, blenderis padės juos sutrinti, o supjaustyti lengviau pjaustykle, o kepimui, žinoma, reikia orkaitės. Taigi, gardžius obuolių receptus pradėkite tinkamai – įsigydami reikalingus, kokybiškus prietaisus patiems obuoliams apdoroti. Kviečiame apsilankyti internetinėje parduotuvėje www.senukai.lt. Čia siūloma visa reikalinga buitinė technika, vienoje vietoje.
Užsakymo Nr. 22