Česlovas Ramoška – vienintelis nedidelis vyndarys, kurio produkcija prekiaujama Lietuvos vyno parduotuvėse. Pusiau saldus „Česlovo aviečių vynas“ – garsiausias vyndario produktas - treti metai iš eilės renkamas geriausiu pusiau saldžiųjų kategorijoje Lietuvos vyno čempionate.
Paskutinėmis rugpjūčio dienomis Mažojoje Lietuvoje keli kilometrai nuo Švėkšnos esančiame ūkyje prinoko šių metų aviečių derlius – garsusis vynas daromas iš rudeninių – remontantinių aviečių, kurios veda uogas ant pirmamečių ūglių.
Paskutinėmis rugpjūčio dienomis Mažojoje Lietuvoje keli kilometrai nuo Švėkšnos esančiame ūkyje prinoko šių metų aviečių derlius – garsusis vynas daromas iš rudeninių – remontantinių aviečių, kurios veda uogas ant pirmamečių ūglių.
Tatjana – vyndario žmona mini, kad nors rudeninės uogos ne tokios saldžios, jos nekirmija, derlių galima skinti kelias savaites, taip sumažinant darbo krūvį, kuris šeimyniame versle gula ant šeimos narių pečių.
Avietės – svarbiausia Česlovo vyninės uoga. Tačiau nerūdijančio plieno fermentacijos talpose jau ilsisi šių metų juodųjų serbentų vynas, obuolių vynas, skynimo dar laukia aronijos.
Daugiau:vynozurnalas.lt: “Prinoko šiųmetis vyndario Česlovo Ramoškos aviečių derlius”
Avietės – svarbiausia Česlovo vyninės uoga. Tačiau nerūdijančio plieno fermentacijos talpose jau ilsisi šių metų juodųjų serbentų vynas, obuolių vynas, skynimo dar laukia aronijos.
Daugiau:vynozurnalas.lt: “Prinoko šiųmetis vyndario Česlovo Ramoškos aviečių derlius”