
2020 m. spalio 27 d. Švėkšnoje veiklą pradėjo užkandinė ant ratų „Skanu ir greita“. Vakar švėkšniškius ir miestelio svečius maitinanti įstaiga minėjo vienerių metų veiklos sukaktį. Prieš metus laiko startavęs, įmonės direktorius Tadas Žiogas šiandien drąsiai teigia, jog rizika atidaryti greito maisto užkandinę pasiteisino su kaupu, nors prieš atidarymą kirbėjo įvairios mintys.
Tapkite „Švėkšnos naujienų“ rėmėju, kad išliktų
Verslininkas pripažino, jog pradėti veiklą Švėkšnoje nebuvo lengva. Vienas iš sunkiausių momentų - gauti prekybos vietą gyvenvietėje. Nors mynė ne vieną valdiškų institucijų slenkstį, tačiau vietos niekas nesuteikė. Pagalbos ranką ištiesė verslininkai Regina ir Rimas Paulauskai, kurie perleido galimybę naudotis sklypu visai šalia centrinės aikštės. Už tai T. Žiogas ir verslo partnerė Alma Vitkienė jiems jaučiasi be galo dėkingi.
Pasak A. Vitkienės, per dieną jiems tenka pagaminti vidutiniškai apie 100 kebabų ir dar kitokių patiekalų. Labiausiai moteris vertina savo suburtą darnų, nuoširdų kolektyvą, be kurių vystyti verslą būtų neįmanoma.
„Labai džiaugiuosi savo komanda, turime pačias geriausias darbuotojas. - sakė verslininkė. Be Viktorijos, Lauros ir dukrelės Kamilės būčiau kaip be rankų.“
Per metus laiko užkandinė vis pasiūlydavo savo klientams kažko naujo: traškios vištienos, žemaičių blynų, čeburekų ir kt.
Verslininkas pripažino, jog pradėti veiklą Švėkšnoje nebuvo lengva. Vienas iš sunkiausių momentų - gauti prekybos vietą gyvenvietėje. Nors mynė ne vieną valdiškų institucijų slenkstį, tačiau vietos niekas nesuteikė. Pagalbos ranką ištiesė verslininkai Regina ir Rimas Paulauskai, kurie perleido galimybę naudotis sklypu visai šalia centrinės aikštės. Už tai T. Žiogas ir verslo partnerė Alma Vitkienė jiems jaučiasi be galo dėkingi.
Pasak A. Vitkienės, per dieną jiems tenka pagaminti vidutiniškai apie 100 kebabų ir dar kitokių patiekalų. Labiausiai moteris vertina savo suburtą darnų, nuoširdų kolektyvą, be kurių vystyti verslą būtų neįmanoma.
„Labai džiaugiuosi savo komanda, turime pačias geriausias darbuotojas. - sakė verslininkė. Be Viktorijos, Lauros ir dukrelės Kamilės būčiau kaip be rankų.“
Per metus laiko užkandinė vis pasiūlydavo savo klientams kažko naujo: traškios vištienos, žemaičių blynų, čeburekų ir kt.
Kolektyvas išdavė, jog labiausiai švėkšniškiai mėgsta kebabus, šnicelius ir koldūnus - tai dažniausiai perkami patiekalai.
Greitu metu užkandinėje bus galima įsigyti ir sušių.
Žinoma, gimtadieniai neapsieina be tortų. Pirmojo gimtadienio proga darbuotojams saldėsį iškepė T. Žiogo sesuo Nijolė. Kaip pasakojo vyriškis, jis visada jaučia palaikymą iš giminių. Pagalbos ranką neatsisako ištiesti ir sesuo Danutė su vyru Arūnu.
Švėkšnos centre įsikūrusi užkandinė užsakymus priima ir iš anksto tel. 8 667 26923.